Vertaa paras laina 50000€ ilman vakuuksia

omalaina
omalaina
Korkoprosentti
4.19%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
100 - 60000 €
rahalaitos
rahalaitos
Korkoprosentti
4.59%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 70000 €
zmarta
zmarta
Korkoprosentti
5.12%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
1000 - 60000 €
fellowfinance
fellow finance yritysrahoitus
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 84 kk
Lainasummat
5000 - 1000000 €
businesscredit
BusinessCredit
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 18 kk
Lainasummat
1000 - 5000000 €
ferratumbusiness
Ferratum Business
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 24 kk
Lainasummat
2000 - 250000 €
kasvurahoitus
Kasvurahoitus
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 24 kk
Lainasummat
2000 - 100000 €
qred
Qred
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 18 kk
Lainasummat
1000 - 100000 €
yritysluotto
Yritysluotto
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
3000 - 100000 €

Sisällysluettelo

Laina 50 000 euroa

Isoimpia lainoja myöntää pääsääntöisesti pankkien lisäksi muutama pikalainoja myöntävä yritys. Näissä isoimmissa lainoissa myös oma pankki on varteenotattava vaihtoehto. Jos omasta pankista ei halua hakea lainaa on markkinoilla muutama muukin yritys, joka tarjoaa näin isoja lainoja.

Vippien, kuten kaikkien muidenkin lainatuotteiden yleisiin kelpoisuusvaatimuksiin kuuluu, että hakija on hoitanut raha-asiansa kunnolla. Käytännössä tätä valvotaan luottotietojen tarkistamisella, ja lainaa ei myönnetä jos luottotiedoista löytyy merkintöjä. Monet vippejä myöntävät yritykset tarkistavat myös niin sanotut positiiviset luottotiedot. Tämä tarkoittaa sitä, että yritykset ilmoittavat henkilöiden lainojen määrän yhteiseen rekisteriin, josta mikä tahansa luottoa tarjoava yritys voi tarkistaa kuinka paljon hakijalla on ennestään lainaa. Tällä pyritään estämään hakijoiden ylivelkaantumista. Omat luottotiedot voi myös tarkistaa netistä jos ei ole varma mitä merkintöjä siellä näkyy. Lainaa hakiessa pyydetään poikkeuksetta lupaa luottotietojen tarkistamiseen ja jos lupaa ei anna, ei lainaa myöskään myönnetä. Jos luottoluokitus on hyvä saa pikavipin pääsääntöisesti heti, mutta jokaisen lainaa tarjoavan yrityksen tapa muodostaa kuva hakijasta on yksilöllinen.

Komplett Bank

Tutustu lainapalveluun komplettbank

Komplett Bank on tullut Suomen markkinoille 2017 alussa. Se tarjoaa jopa 50000 euron luottoa. Komplett Bankin tarjoama joustoluotto on yksi markkinoiden joustavammista ja siinä voit halutessasi maksaa joinakin kuukausina ainoastaan 5 euron tilinhoitopalkkion ja lainan korot. Varsinaista lainapääomaa ei näinä kuukausina tarvitse lyhentää ollenkaan. Muutenkin Komplett Bank on todella joustava lainan tarjoaja ja lainaa voi lyhentää haluamansa suuruisissa erissä. Minimierän suuruuden saa selville tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Komplett Bankin sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Kuluja alkaa syntyä vasta, jos lainatarjouksen hyväksyy ja lainaa nostaa. Komplett Bankin sivuilta löytyy myös laskuri, jolla voi eri lainasummien minimieriä tarkistella. Hakijasta riippuen lainan nimelliskorko on 4,9 – 19,9 prosenttia ja avausmaksu yksilöllisesti 45 – 195 euroa. Tilinhoitopalkkio on aina 5 euroa kuukaudessa. Komplett Bankilta voivat lainaa hakea 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset kuukausitulot ja luottotiedot kunnossa.

Bank Norwegian

Tutustu lainapalveluun banknorwegian
 • Bank Norwegian on tullut Suomen markkinoille vuonna 2016 tullut lainapalvelu, jolta on mahdollista saada lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti.
 • Bank Norwegian on suosittu lainoja myöntävä yritys, koska sen lainanmyöntämisprosentti on suhteellisen korkea. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen.
 • Bank Norwegianin lainoissa summa ja laina-aika ovat aina kiinteät. Toki koko jäljellä olevan lainasumman voi halutessaan maksaa takaisin koska vaan. Nimellinen vuosikorko Bank Norwegianilla on 8,99 - 22,49 prosenttia riippuen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta.
 • Hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

50 000 euron lainoja voi myös vertailla

Etua

Tutustu lainapalveluun etua
 • Etua on myös palvelu, joka auttaa hakijaa löytämään hakijalle parhaan mahdollisen lainan. Se ei myöskään tarjoa itse lainoja, vaan välittää lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen.
 • Etua palvelussa voit siis etsiä itsellesi parastia mahdollista 20 000 euron lainaa
 • Etua.fi palvelun kautta voit etsiä lainojen yhdistelyä 2 000 ja 50 000 euron välillä ja laina-aika voi vaihdella yhden ja 15 vuoden välillä.
 • Palvelu pyrkii etsimään lainan hakijalle aina parhaimman vaihtoehdon. Lainan etsiminen on luonnollisesti aivan maksutonta, eikä se sido mihinkään.

Lendo

 • Myös Lendo tarjoaa palvelun, jolla lainan ottaja voi vertailla eri lainoja.
 • Lendo välittää myös lainahakemuksesi yhteistyökumppaneilleen ja saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Hakeminen on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään.
 • Lendon kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja 500 ja 50 000 euron välillä. Hakemuksen tekeminen on luonnollisesti täysin ilmaista. Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja luonnollisesti luottotietojen tulee olla kunnossa.
 • Hakemuksen voi tehdä täysin netissä helposti ja nopeasti. Lendo on hyvä palvelu pienten tai vähän isompienkin lainojen ja luottojen yhdistämiseen yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin korot ja kulut pienenevät kokonaisuudessaan.

Vakuudellinen laina

Pankkilainat ovat pääsääntöisesti aina vakuudellisia. Tyypillinen esimerkki tästä on pankkien myöntämä asuntolaina. Vakuudeksi käy melkein mikä tahansa kiinteä omaisuus, esimerkiksi auto tai asunto.

Asuntoa voi tyypillisesti käyttää vakuutena moneenkin lainaan, jos siinä on vapaata vakuutta jäljellä. Vapaa vakuus tarkoittaa sitä osuutta asunnon arvosta, joka ei ole vaikkapa asuntolainan vakuutena. Kun asuntolainaa maksaa pois, vapautuu sitä mukaa asunnosta vakuutta käytettäväksi vaikkapa muille lainoille.

Myös kesämökki käy vakuudeksi lainalle. Muita kuin vakituisessa asuinkäytössä olevia asuntoja vakuutena käytettäessä lainan myöntäjä yleensä arvottaa vakuuden pienemmällä hinnalla kuin sen myyntihinta olisi. Tämä johtuu vain siitä, että lainan myöntäjä haluaa mahdollisessa myyntitapauksessa päästä mahdollisimman helpolla.

Ehdottomasti yleisin takauksen muoto varsinkin netistä haettaviin lainoihin on henkilötakaus. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että toinen henkilö takaa lainasi. Jos et maksa lainaa takasin siirtyy maksu vastuu takaajalle. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan ja luonnollisesti hänen luottotiedot ja maksukyky tulee olla kunnossa. Henkilötakaus on tästä syystä myös lainan takaajalle riski, joten kannattaa miettiä tarkoin kannattaako toisen lainaa taata.