Vertaa paras laina 20000€ ilman vakuuksia

omalaina
omalaina
Korkoprosentti
4.19%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
100 - 60000 €
rahalaitos
rahalaitos
Korkoprosentti
4.59%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 70000 €
lendo
lendo
Korkoprosentti
4.99%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
3 - 120 kk
Lainasummat
50 - 50000 €
zmarta
zmarta
Korkoprosentti
5.12%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
1000 - 60000 €
fellowfinance
fellow finance yritysrahoitus
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 84 kk
Lainasummat
5000 - 1000000 €
businesscredit
BusinessCredit
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 18 kk
Lainasummat
1000 - 5000000 €
ferratumbusiness
Ferratum Business
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 24 kk
Lainasummat
2000 - 250000 €
kasvurahoitus
Kasvurahoitus
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 24 kk
Lainasummat
2000 - 100000 €
qred
Qred
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 18 kk
Lainasummat
1000 - 100000 €
yritysluotto
Yritysluotto
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
3000 - 100000 €
etua
etua
Korkoprosentti
10%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 50000 €

Sisällysluettelo

Laina 20 000 euroa

Ihminen on lainannut rahaa varmasti niin kauan, kun rahaa ylipäätään on ollut. Tätä ennen lainattiin jo asioita ja tavaroita. Alkuun rahaa on lainattu toisilta ihmisiltä ja myöhemmin, kun pankkijärjestelmä on syntynyt on rahaa lainattu pankeista. Pankista lainaaminen onkin varmasti se kaikista perinteisin tapa lainata rahaa. Suurin osa suomalaisista pääsee pankkien kanssa asioimaan laina-asioissa ainakin asuntoa ostettaessa. Asuntolaina onkin Suomessa ainoa laina, joka on yleisesti hyväksytty ja sellainen löytyykin hyvin monilta.

Asuntolaina ei tietenkään ole ainoa laina, jota pankeista saa. Pankit lainaavat rahaa tänä päivänä hyvin moneen tarpeeseen. Useimmiten pankit ovat kuitenkin hyvin varoivaisia lainaajia, jos lainalle ei ole reaalivakuuksia. Tästä syystä onkin markkinoille syntynyt erillisiä yrityksiä, jotka lainaavat rahaa yksityisille ilman vakuuksia.

Komplett Bank

Tutustu lainapalveluun komplettbank

Komplett Bank on tullut Suomen markkinoille 2017 alussa. Se tarjoaa jopa 50000 euron luottoa. Komplett Bankin tarjoama joustoluotto on yksi markkinoiden joustavammista ja siinä voit halutessasi maksaa joinakin kuukausina ainoastaan 5 euron tilinhoitopalkkion ja lainan korot. Varsinaista lainapääomaa ei näinä kuukausina tarvitse lyhentää ollenkaan. Muutenkin Komplett Bank on todella joustava lainan tarjoaja ja lainaa voi lyhentää haluamansa suuruisissa erissä. Minimierän suuruuden saa selville tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Komplett Bankin sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Kuluja alkaa syntyä vasta, jos lainatarjouksen hyväksyy ja lainaa nostaa. Komplett Bankin sivuilta löytyy myös laskuri, jolla voi eri lainasummien minimieriä tarkistella. Hakijasta riippuen lainan nimelliskorko on 4,9 – 19,9 prosenttia ja avausmaksu yksilöllisesti 45 – 195 euroa. Tilinhoitopalkkio on aina 5 euroa kuukaudessa. Komplett Bankilta voivat lainaa hakea 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset kuukausitulot ja luottotiedot kunnossa.

Lainalaitos.fi

 • Lainalaitos.fi on suomalainen Fondax Oy:n omistama lainalaitos, joka tarjoaa kulutusluottoja lainan yhdistämiseen ja myös muuhunkin rahan tarpeeseen.
 • Lainaa voit Lainalaitokselta hakea 2 000 - 20 000€ euroa riippuen millainen taloudellinen tilanteesi on ja minkä suuruiset kuukausitulosi ovat.
 • Jos lisäät hakemukselle yhteishakijan, on sinulla paremmat mahdollisuudet hakea isompia lainoja.
 • Jos olet kiinnostunut kaikkien luottojesi yhdistelystä yhteen, Lainalaitos hoitaa sen sinulle maksutta kilpailuttamalla monta palvelua samalla kertaa.
 • Parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen pääset, kun kilpailutat muutaman eri lainantarjoajan jo valmiiksi kilpailuttamat lainat keskenään.
 • Näin saat todennäköisesti edullisimman lainan itsellesi.

Bank Norwegian

Tutustu lainapalveluun banknorwegian
 • Bank Norwegian on tullut Suomen markkinoille vuonna 2016 tullut lainapalvelu, jolta on mahdollista saada lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti.
 • Bank Norwegian on suosittu lainoja myöntävä yritys, koska sen lainanmyöntämisprosentti on suhteellisen korkea. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen.
 • Bank Norwegianin lainoissa summa ja laina-aika ovat aina kiinteät. Toki koko jäljellä olevan lainasumman voi halutessaan maksaa takaisin koska vaan. Nimellinen vuosikorko Bank Norwegianilla on 8,99 - 22,49 prosenttia riippuen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta.
 • Hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Etua

Tutustu lainapalveluun etua
 • Etua on myös palvelu, joka auttaa hakijaa löytämään hakijalle parhaan mahdollisen lainan. Se ei myöskään tarjoa itse lainoja, vaan välittää lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen.
 • Etua palvelussa voit siis etsiä itsellesi parastia mahdollista 20 000 euron lainaa
 • Etua.fi palvelun kautta voit etsiä lainojen yhdistelyä 2 000 ja 50 000 euron välillä ja laina-aika voi vaihdella yhden ja 15 vuoden välillä.
 • Palvelu pyrkii etsimään lainan hakijalle aina parhaimman vaihtoehdon. Lainan etsiminen on luonnollisesti aivan maksutonta, eikä se sido mihinkään.

Lendo

 • Myös Lendo tarjoaa palvelun, jolla lainan ottaja voi vertailla eri lainoja.
 • Lendo välittää myös lainahakemuksesi yhteistyökumppaneilleen ja saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Hakeminen on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään.
 • Lendon kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja 500 ja 50 000 euron välillä. Hakemuksen tekeminen on luonnollisesti täysin ilmaista. - Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja luonnollisesti luottotietojen tulee olla kunnossa.
 • Hakemuksen voi tehdä täysin netissä helposti ja nopeasti. Lendo on hyvä palvelu pienten tai vähän isompienkin lainojen ja luottojen yhdistämiseen yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin korot ja kulut pienenevät kokonaisuudessaan.

Vakuudellinen laina

Vakuudeksi käy kiinteä omaisuus, esimerkiksi auto tai asunto. Ehdottomasti yleisin takauksen muoto varsinkin netistä haettaviin lainoihin on henkilötakaus. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että toinen henkilö takaa lainasi. Jos et maksa lainaa takasin siirtyy maksu vastuu takaajalle. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan ja luonnollisesti hänen luottotiedot ja maksukyky tulee olla kunnossa. Henkilötakaus on tästä syystä myös lainan takaajalle riski, joten kannattaa miettiä tarkoin kannattaako toisen lainaa taata.

Vakuudeksi käy myös kiinteä omaisuus, kuten auto tai kiinteistöt. Vakuudeksi voi antaa myös ihan rahaa tai arvopapereita. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että tätä vakuudeksi annettu omaisuus siirtyy lainan myöntäjän haltuun. Lainan myöntäjä ei kuitenkaan saa tehdä sillä mitään muuta kuin pitää hallussa.

Asuntoa voi tyypillisesti käyttää vakuutena moneenkin lainaan, jos siinä on vapaata vakuutta jäljellä. Vapaa vakuus tarkoittaa sitä osuutta asunnon arvosta, joka ei ole vaikkapa asuntolainan vakuutena. Kun asuntolainaa maksaa pois, vapautuu sitä mukaa asunnosta vakuutta käytettäväksi vaikkapa muille lainoille.

Myös kesämökki käy vakuudeksi lainalle. Muita kuin vakituisessa asuinkäytössä olevia asuntoja vakuutena käytettäessä lainan myöntäjä yleensä arvottaa vakuuden pienemmällä hinnalla kuin sen myyntihinta olisi. Tämä johtuu vain siitä, että lainan myöntäjä haluaa mahdollisessa myyntitapauksessa päästä mahdollisimman helpolla.