Vertaa paras laina 10000€ ilman vakuuksia

omalaina
omalaina
Korkoprosentti
4.19%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
100 - 60000 €
rahalaitos
rahalaitos
Korkoprosentti
4.59%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 70000 €
lendo
lendo
Korkoprosentti
4.99%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
3 - 120 kk
Lainasummat
50 - 50000 €
zmarta
zmarta
Korkoprosentti
5.12%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
1000 - 60000 €
fellowfinance
fellow finance yritysrahoitus
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 84 kk
Lainasummat
5000 - 1000000 €
businesscredit
BusinessCredit
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 18 kk
Lainasummat
1000 - 5000000 €
ferratumbusiness
Ferratum Business
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 24 kk
Lainasummat
2000 - 250000 €
kasvurahoitus
Kasvurahoitus
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 24 kk
Lainasummat
2000 - 100000 €
qred
Qred
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 18 kk
Lainasummat
1000 - 100000 €
yritysluotto
Yritysluotto
Korkoprosentti
6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
3000 - 100000 €
fellowfinance
fellow finance
Korkoprosentti
9.62%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
3 - 36 kk
Lainasummat
500 - 15000 €
etua
etua
Korkoprosentti
10%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 50000 €

Sisällysluettelo

Laina 10 000 euroa

Pikalaina, pienlaina tai pikavippi. Tämä lyhytaikainen, ilman vakuuksia myönnettävä laina tunnetaan monella nimellä. Tälle lainatyypille on tunnusomaista, että laina myönnetään nopeasti ja se maksetaan takaisin nopeasti. Nykyään on kuitenkin saatavilla myös pikavippejä, joissa takaisinmaksuaika on pidempi.

Pikavippejä yhditää myös se, etteivät ne kuulu perinteisten pankkien lainavalikoimiin, vaan niitä myöntävät erilaiset tähän keskittyneet lainayritykset ja rahalaitokset. Hakeminen on todella helppoa. Hakemus täytetään luottolaitoksen nettisivuilla ja allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Luottolaitos tarkistaa tämän jälkeen hakijan luottotiedot ja tekee arvion maksukyvystä. Tämän jälkeen rahat maksetaan tilille. Käytännössä rahat on mahdollista saada tilille jopa tunnissa.

Ennen pikavippien yleistymistä, rahaa lainattiin ystäviltä tai sukulaisilta. Tämän kaltaista vertaislainausta tehdään nykyään netissä, mutta summat ovat tyypillisesti pikavippejä suuremmat. Toinen vaihtoehto oli käyttää luottokortteja, mutta niissä on yleensä melko korkeat nostokulut. Pikavippi sopii korvaamaan ystäviltä tai sukulaisilta lainaamisen, sekä tarjoaa hyvän vaihtoehdon myös luottokortille, koska rahat saa helposti ja nopeasti suoraan tilille.

Lainaa voi tyypillisesti hakea 10-1000€ ja monet luottoa tarjoavat yritykset antavat asiakkaan valita itse summan heidän tarjoamissaan rajoissa. Toiset tarjoavat kiinteitä summia kuten 400, 500 tai 600 euroa. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti muutamasta päivästä yhteen kuukauteen, eli laina-aika on lyhyt. Jotkut luottolaitokset tarjoavat myös pidempiä sopimuksia, mutta nämä ovat vielä melko harvinaisia.

Pikavippien yhteydessä ilmoitetaan kaksi eri korkoa. Viitekorko ja todellinen vuosikorko. Viitekorko on lainan varsinainen korko ja se määritetään tyypillisesti hakijan maksukyvyn mukaan. Mitä paremmat tulot, sitä helpommin ja edullisimmilla kustannuksissa saa lainaa. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että luottoa tarjoavan yritys peilaa omaa riskiänsä hakijan maksukykyyn. Paremmat tulot tarkoittavat varmempaa takaisinmaksua ja tällöin viitekorko on pienempi. Vastaavasti taas suurempi riski luoton myöntäjälle tarkoittaa suurempaa viitekorkoa hakijalle. Tärkeämpää näistä on kuitenkin vertailla todellista vuosikorkoa.

Komplett Bank

Tutustu lainapalveluun komplettbank

Komplett Bank on tullut Suomen markkinoille 2017 alussa. Se tarjoaa jopa 50000 euron luottoa. Komplett Bankin tarjoama joustoluotto on yksi markkinoiden joustavammista ja siinä voit halutessasi maksaa joinakin kuukausina ainoastaan 5 euron tilinhoitopalkkion ja lainan korot. Varsinaista lainapääomaa ei näinä kuukausina tarvitse lyhentää ollenkaan. Muutenkin Komplett Bank on todella joustava lainan tarjoaja ja lainaa voi lyhentää haluamansa suuruisissa erissä. Minimierän suuruuden saa selville tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Komplett Bankin sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Kuluja alkaa syntyä vasta, jos lainatarjouksen hyväksyy ja lainaa nostaa. Komplett Bankin sivuilta löytyy myös laskuri, jolla voi eri lainasummien minimieriä tarkistella. Hakijasta riippuen lainan nimelliskorko on 4,9 – 19,9 prosenttia ja avausmaksu yksilöllisesti 45 – 195 euroa. Tilinhoitopalkkio on aina 5 euroa kuukaudessa. Komplett Bankilta voivat lainaa hakea 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset kuukausitulot ja luottotiedot kunnossa.

Euroloan

Tutustu lainapalveluun euroloan

Euroloan tarjoaa joustoluottoa aina 10 000 euroon saakka. Luottotililtä voi siirtää tarvitsemansa summan omalle pankkitilille tai vaihtoehtoisesti tiliä voi käyttää verkkopankkimaisesti vaikkapa laskujen maksuun. Euroloanilla luoton todellinen vuosikorko vaihtelee luotonhakijan kuukausitulojen mukaan: mitä suuremmat tulot, sitä pienempi todellinen vuosikorko on mahdollista saada. Tiedon omasta korkoprosentista saa parheiten silville tekemällä ilmaisen hakemuksen. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9 - 50 prosentin välillä. Luottotilin hakeminen ja avaaminen on maksutonta ja kuluja alkaa syntyä vasta kun lainaa käyttää. Nostopalkkio on 3,90 € + 0 - 19,5 prosenttia nostettavasta summasta. Tarkka nostopalkkio selviää ennen kuin nostoa tekee.

Euroloan ei peri joustoluotoissa avaus- ja kuukausimaksuja. Takasinmaksuaika on 1 - 36 kuukauden välillä, riippuen lainan summasta. Euroloan myöntää tililuoton kaikille 20 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan on myös Euroloanin suorittaman arvion mukaan kyettävä todennäköisesti maksamaan luoton takaisin.

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen Fondax Oy:n omistama lainalaitos, joka tarjoaa kulutusluottoja lainan yhdistämiseen ja myös muuhunkin rahan tarpeeseen.

  • Lainaa voit Lainalaitokselta hakea 2 000 - 20 000€ euroa riippuen millainen taloudellinen tilanteesi on ja minkä suuruiset kuukausitulosi ovat.
  • Jos lisäät hakemukselle yhteishakijan, on sinulla paremmat mahdollisuudet hakea isompia lainoja.
  • Jos olet kiinnostunut kaikkien luottojesi yhdistelystä yhteen, Lainalaitos hoitaa sen sinulle maksutta kilpailuttamalla monta palvelua samalla kertaa.
  • Parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen pääset, kun kilpailutat muutaman eri lainantarjoajan jo valmiiksi kilpailuttamat lainat keskenään.
  • Näin saat todennäköisesti edullisimman lainan itsellesi.

Bank Norwegian

Tutustu lainapalveluun banknorwegian

Bank Norwegian on tullut Suomen markkinoille vuonna 2016 tullut lainapalvelu, jolta on mahdollista saada lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Bank Norwegian on suosittu lainoja myöntävä yritys, koska sen lainanmyöntämisprosentti on suhteellisen korkea. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen. Bank Norwegianin lainoissa summa ja laina-aika ovat aina kiinteät. Toki koko jäljellä olevan lainasumman voi halutessaan maksaa takaisin koska vaan. Nimellinen vuosikorko Bank Norwegianilla on 8,99 - 22,49 prosenttia riippuen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta. Hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.