Yhdistämällä lainat voit säästää jopa satoja euroja

Joskus käy niin, että joutuu ottamaan useamman kulutusluoton tai pikavipin useammasta paikasta. Tässä ei sinällään tietenkään ole mitään vikaa, niin kauan kuin oma maksukyky on myös sen mukainen, että kaikki kuukausierät voi maksaa takaisin ajoissa. Tämä ei kuitenkaan kokonaisuuden kannalta ole välttämättä paras ratkaisu. Kaikista lainoista maksetaan erikseen korot ja kulut sekä erilaiset tilinhoitopalkkiot.
yhdistalainat
omalaina
omalaina
Korkoprosentti
4.19%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
100 - 60000 €
rahalaitos
rahalaitos
Korkoprosentti
4.59%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 70000 €
lendo
lendo
Korkoprosentti
4.99%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
3 - 120 kk
Lainasummat
50 - 50000 €
zmarta
zmarta
Korkoprosentti
5.12%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 240 kk
Lainasummat
1000 - 60000 €
etua
etua
Korkoprosentti
10%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
12 - 216 kk
Lainasummat
500 - 50000 €

Sisällysluettelo

Lainojen yhdistäminen kannattaa lähes aina

Ratkaisu tähän on lainojen yhdistely. Siinä otat tätä tarkoitusta verten räätälöydyn lainan ja luottoyhtiö maksaa pois vanhat lainasi. Säästät tällä tavoin rahaa koska kuukausittain maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuukausimaksuja sen sijaan, että maksaisit niitä useammasta lainasta. Yksi vaihtoehto on mennä omaan pankkiin ja kysyä yhdistelylainaa sieltä, mutta tämä ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto. Netistä löytyykin useampi lainaa myöntävä yritys, joiden kautta lainaa saa kivijalkapankkia helpommin ja koko prosessin voi hoitaa kokonaan netissä. Myös lainojen yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa.

Freedom Rahoitus

Tutustu lainapalveluun freedomrahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa muiden kulutusluottojen lisäksi myös lainojen yhditelylainaa. Voit yhdistää korkeakorkoiset luottokorttivelat ja pienlainat yhdeksi lainaksi, ja voit säästää kuukausittaisissa maksuissa huomattavasti. Freedom rahoituksen kautta voi yhdistää lainoja aina 50 000 euroon asti.

Voit olla yhteydessä Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun lainojen yhdistämistä koskevissa asioissa tai voit täyttää hakemuksen itse helposti ja nopeasti netissä. Freedom Rahoitus ei itse lainaa rahaa vaan palvelu etsii parhaimman tarjouksen lainojen yhdistämiseen.

Lainojen yhdistäminen kannataa, koska näin voit säästää lainanhoitokuluissa, saada lainalle mahdollisesti pienemmän koron ja näin ollen säästää kuukausittaisissa lainanhoitomaksuissa.

Bank Norwegian

Tutustu lainapalveluun banknorwegian

Bank Norwegian on tullut Suomen markkinoille vuonna 2016 tullut lainapalvelu, jolta on mahdollista saada lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Bank Norwegian on suosittu lainoja myöntävä yritys, koska sen lainanmyöntämisprosentti on suhteellisen korkea. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen.

Bank Norwegianin lainoissa summa ja laina-aika ovat aina kiinteät. Toki koko jäljellä olevan lainasumman voi halutessaan maksaa takaisin koska vaan. Nimellinen vuosikorko Bank Norwegianilla on 8,99 - 22,49 prosenttia riippuen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta.

Hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Etua

Tutustu lainapalveluun etua

Etua on myös palvelu, joka auttaa hakijaa löytämään lainojen yhdistelyyn sopivan lainan. Se ei myöskään tarjoa itse lainoja, vaan välittää lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen.

Etua palvelussa voit siis etsiä kalliille pikavipeille ja joustoluotoille vaihtoehtoa ja yhdistää nämä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällä tavoin säästät koroissa ja muissa lainakuluissa, koska maksat niitä vain yhden kerran.

Etua.fi palvelun kautta voit etsiä lainojen yhdistelyä 2 000 ja 50 000 euron välillä ja laina-aika voi vaihdella yhden ja 15 vuoden välillä.

Palvelu pyrkii etsimään lainan hakijalle aina parhaimman vaihtoehdon. Lainojen yhditelyyn tarkoitetun lainan etsiminen on luonnollisesti aivan maksutonta, eikä se sido mihinkään. Lendo

Myös Lendo tarjoaa palvelun, jolla lainan ottaja voi vertailla eri lainoja, joita voi käyttää yhdistelemään muita lainoja ja luottoja yhdeksi.

Lendo välittää myös lainahakemuksesi yhteistyökumppaneilleen ja saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Hakeminen on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään.

Lendon kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja 500 ja 50 000 euron välillä. Hakemuksen tekeminen on luonnollisesti täysin ilmaista. Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja luonnollisesti luottotietojen tulee olla kunnossa.

Hakemuksen voi tehdä täysin netissä helposti ja nopeasti. Lendo on hyvä palvelu pienten tai vähän isompienkin lainojen ja luottojen yhdistämiseen yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin korot ja kulut pienenevät kokonaisuudessaan. Zmarta

Aiemmin esiteltyihin yrityksiin nähden hyvin samankaltainen lainojen yhdistelyyn tarkoitettuja lainoja välittävä yritys on Zmarta.

Myös Zmarta tarjoaa lainojen yhdistelyyn tarkoitettuja lainoja 500 ja 50 000 euron välillä. Lainojen yhdistely kannattaa koska monen lainan maksaminen tarkoittaa samalla, että maksat monta kertaa erilaisia palvelumaksuja ja korkoa useampaan kertaan eri lainan tarjoajille. Zmartan välittämät lainat ovat varsin kilpailukykyisillä hinnoilla joten kannattaa vertailla lainojen yhdistelyä sen kautta.

Jos mietit kannattaako sinun vaihtaa pienet kulutusluotot ja pikavipit yhdeksi isommaksi lainaksi, kannattaa tehdä ilmainen hakemus Zmartan kautta. Se ei sido sinua mihinkään ja jos tarjoukset eivät ole mieluisia voit pyytää tajouksia myös muualta. Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen Fondax Oy:n omistama lainalaitos, joka tarjoaa kulutusluottoja lainan yhdistämiseen ja myös muuhunkin rahan tarpeeseen.

Lainaa voit Lainalaitokselta hakea 2 000 - 20 000€ euroa riippuen millainen taloudellinen tilanteesi on ja minkä suuruiset kuukausitulosi ovat.

Jos lisäät hakemukselle yhteishakijan, on sinulla paremmat mahdollisuudet hakea isompia lainoja. Jos olet kiinnostunut kaikkien luottojesi yhdistelystä yhteen, Lainalaitos hoitaa sen sinulle maksutta kilpailuttamalla monta palvelua samalla kertaa.

Parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen pääset, kun kilpailutat muutaman eri lainantarjoajan jo valmiiksi kilpailuttamat lainat keskenään. Näin saat todennäköisesti edullisimman lainan itsellesi. Komplett Bank

Komplett Bank on tullut Suomen markkinoille 2017 alussa. Se tarjoaa jopa 50000 euron luottoa. Komplett Bankin tarjoama joustoluotto on yksi markkinoiden joustavammista ja siinä voit halutessasi maksaa joinakin kuukausina ainoastaan 5 euron tilinhoitopalkkion ja lainan korot.

Komplett Bank tarjoaa lainaa myös lainojen yhdistelemiseen. Muutenkin Komplett Bank on todella joustava lainan tarjoaja ja lainaa voi lyhentää haluamansa suuruisissa erissä. Minimierän suuruuden saa selville tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Komplett Bankin sivuilla.

Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Kuluja alkaa syntyä vasta, jos lainatarjouksen hyväksyy ja lainaa nostaa. Komplett Bankin sivuilta löytyy myös laskuri, jolla voi eri lainasummien minimieriä tarkistella. Hakijasta riippuen lainan nimelliskorko on 4,9 – 19,9 prosenttia ja avausmaksu yksilöllisesti 45 – 195 euroa. Tilinhoitopalkkio on aina 5 euroa kuukaudessa. Komplett Bankilta voivat lainaa hakea 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset kuukausitulot ja luottotiedot kunnossa.

Voiko lainaa saada lainojen yhditelyyn jos ei ole työelämässä

Jos olet työtön on lainojen yhdistelylainankin saaminen vaikeampaa, koska suurin osa luottoa tarjoavista yrityksistä vaatii säännölliset tulot. Mutta myös työtön voi saada lainaa, jos muuten on hoitanut raha-asiansa mallikkaasti. Yleensä tässä tapauksessa kannattaa olla yhteydessä omaan pankkiin, sillä kaikki yläpuolella esitellyt yritykset vaativat säännöllisiä tuloja riippumatta haetko pientä tai isoa lainaa. Lainojen yhdistäminen asuntolainaan

Jos sinulla on asuntolainaa ja olet ehtinyt maksaa sitä pois, on mahdollista että voit ottaa lisää asuntolainaa maksaaksesi muita luottoja pois. On myös mahdollista, että pankki myöntää sinulle helpommin lainaa, kun olet hoitanut asuntolainaasi hyvin. Vielä paremmat mahdollisuudet saada lainaa on jos asuntolainaa on vähemmän kuin asunnon arvo on, koska silloin voit käyttää asuntoa lainan vakuutena.

Aina kannattaa käydä omassa pankissa kysymässä olisiko mahdollista yhditää muita lainoja asuntolainaan. Monessa pankissa hakemuksen voi tehdä myös verkossa, mutta useimmiten vaaditaan käyntiä pankissa.

Jos mieluummin asioit täysin verkossa, suosittelemme sinulle jonkin yllä mainitun palvelun käyttöä. Niiden joukosta varmasti löytyy sopiva lainan tarjoaja jokaiseen tarpeeseen. Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina.