Vivukselta uusi entistäkin edullisempi laina ilman vakuuksia

vivusreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@vivus.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
vivus
vivus
Korkoprosentti
20%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
300 - 2000 €

Sisällysluettelo

Vivus.fi

Vivus.fi tarjoaa lainaa 10 ja 2010 euron välillä. Vivuksella on myös tarjolla koroton pikavippi 100 – 400 euron väliltä uutena asiakkaana ja saat sen nopeimmillaan 15 minuutissa tilille. Vaatimuksena Vivuksen lainoille on 20 vuoden ikä ja lainaa on mahdollista saada jopa 30 vuorokaudeksi. Lainaa on todella helppo hakea ja koko hakemuksen voi täyttää netissä. Vivus.fi pikalainan todellinen vuosikorko riippuu nostamasi lainan määrästä ja maksuajan pituudesta. Esimerkkinä voidaan sanoa, että jos lainaa on esimerkiksi 400 euroa ja takaisinmaksuaika on 30 päivää on lainan todellinen vuosikorko on tällöin 447,6 %.

Kuka saa lainaa vivukselta?

Vivuksen kautta lainaa voivat hakea pikalainaa kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on luottotiedot kunnossa.

Vivus ei myönnä lainaa maksuhäiriöisille. Vivus edellyttää lainaajalta myös suomalaista puhelinliittymää sekä sähköpostiosoitetta. Uudet asiakkaat joutuvat aina luomaan profiilin Vivuksen järjestelmään, jonka jälkeen lainaaminen helpottuu huomattavasti ja seuraavilla kerroilla riittää, että kirjautuu Vivuksen järjestelmään. Vivus on panostanut erityisesti helppokäyttöisyyteen ja se on varmasti yksi helposti lähestyttävimmistä lainaa tarjoavista yrityksistä Suomesssa. Lainan haku on siis todella yksinkertaista ja voit päättää 10 euron tarkkuudella, paljonko lainaa haluat ja vuorokauden tarkkuudella, milloin maksat sen takaisin.

Kuinka nopeasti rahat saa?

Vivus on tunnettu siitä, että se todellakin siirtää rahat pankkitilille 10-20 minuutissa riippumatta siitä, missä pankissa lainan hakijalla on tili. Parhaimmillaan rahat ovat siirtyneet hakijoiden tilille noin 5 minuutissa. Poikkeuksina tässä ovat Ålandsbankenin ja S-pankin tilin omistajat. Nämä kaksi pankkia muodostavat poikkeuksen ja joudut odottelemaan 1-2 pankkipäivää jos olet jomman kumman näiden kahden pankin asiakas. Kannattaakin valita jonkun muun pankin tili, johon rahat siirretään jos tälläiseen on mahdollisuus.

Lainat ja laina-ajat

Vivus.fi tarjoaa lyhytaikaista pienlainaa 10 - 2010 euron väliltä ja 3 - 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainaajalla on myös mahdollisuus halutessaan siirtää eräpäivää joko 14 tai 30 vuorokaudella eteenpäin lisämaksua vastaan jos tiedossa on rahallisesti tiukka kuukausi.

Uusille asiakkaille Vivuksella on tarjolla koroton ja kuluton ensilaina 30 ja 400 euron välillä. Eli jos haet 400 euron lainan, maksat 30 vuorokauden päästä takaisin saman verran. Et yhtään sen enempää tai vähempää. Ensimmäisen lainan jälkeen voit helposti hakea uuden lainan aina 2010 euroon asti, mikäli koet sille tarvetta. Tässä vaiheessa sinulla on oma profiili käytössäsi, joka toimii tililuoton tavoin eli voit vapaasti nostaa rahaa luottorajan sallimissa rajoissa. Enintään voit siis saada lainaa Vivukselta yhteensä 2010€.

Vivuksen järjestelmä toimii samalla periaatteella kuin luottokortit, erona on vain se, että nostat rahaa verkon kautta sähköisesti tilillesi.

Tarvitsenko liitteitä hakemukseen?

Vivus.fi ei vaadi sinulta mitään liitteitä eli palkkakuitteja tai muita dokumentteja ei tarvitse laittaa hakemukseen liitteeksi. Vivus siis myöntää lainaa myös ilman tuloja eli jopa työttömällä on mahdollisuus saada rahoitusta sitä kautta.

Voit hakea pikalainan puhelimella tehtyäsi ensin 2 hakemusta sivulta löytyvän profiilin kautta. Vivus noudattaa yhden samanaikaisen luoton politiikkaa eli voit hakea itsellesi uutta lainaa vasta, kun olet maksanut vanhan pois. Lisälainan hakeminen onnistuu suurin piirtein kahden pankkipäivän jälkeen edellisen lainan takaisinmaksun jälkeen. Useampien pikavippien päällekkäinen ottaminen ei usein järkevää ja emme suosittele sitä, mutta lainavertailuja käyttämällä voit löytää itselle muitakin lainan myöntäjiä.

Jos sinulla on tiukkaa rahallisesti voit siirtää eräpäivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun, jonka löydät nykyisestä laskustasi tai profiilisi kautta Vivuksen sivuilla. Voit siirtää pikavipin eräpäivää 14 tai 30 vuorokaudella. Laina hylätty?

Joskus lainahakemus tulee takaisin hylättynä. Valitettavasti et saa erikseen tietää, mistä syystä hakemuksesi on hylätty, koska Vivus ei ole velvollinen kertomaan sitä. Todennäköisiä syitä tähän ovat kuitenkin, että olet ilmoittanut henkilötunnuksen, osoitteesi tai jotain muita tietoja väärin.

Jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissa, on tämä myös syy siihen että hakemuksesi hylätään. Pääsääntöisesti et voi saada lainaa miltään yritykseltä, jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissasi. Joskus tulee tarve asettaa itsellesi kielto ottaa lisää lainaa. Tälläinen tilanne voi tulla kyseeseen, jos sinulla on jo monta pikavippiä ja tunnet, ettei voi estää itseäsi velkaantumasta lisää. Voit asettaa itsesi lopulliseen kieltoon anomuksen avulla. Lainakielto tarkoittaa sitä, että et saa enää koskaan otettua luottoa Vivus.fi-pikalainapalvelusta.

Kokemuksia Vivuksesta

Asiakkailta Vivus saa pääsääntöisesti vain positiivista palautetta.Vivus on auttanut jo yli 350.000 suomalaista lainaajaa ja kasvu on kovaa. Asiakkaiden tyytyväisyys on Vivuksen mukaan lähes 97 prosenttia.

Pitkäaikaista rahoitusta Vivuksen kautta ei tipu, mutta yhtiön tarkoitus onkin tarjota apua äkilliseen rahan tarpeeseen, johon auttaa vain nopea vippi. Tämä lisäksi vivukselta saa lainaa jopa 2010 euroa, jota voi nostaa käyttöönsä oman tarpeen mukaan. Lisäksi kannattaa muistaa jopa 400 euron koroton ja kuluton ensilaina jopa 30 vuorokaudeksi. Tämä on suomalaisessa pikalaina kentässä todella kilpailukykyinen tarjous.