Ege tarjoaa helppoa ja nopeaa tapaa hakea vippi

egereview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ege.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
ege
ege
Korkoprosentti
20%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
300 - 2000 €

Sisällysluettelo

Ege

Ege.fi on Ege Finance Oy:n lainapalvelu ja se myöntää pieniä ja keskisuuria pikavippejä ilman vakuuksia ja takaajia. Ege Finance Oy on toiminut rahoitusalalla Suomessa vuodesta 2009 lähtien, mutta pääosin muiden lainapalveluidensa kautta. Ege panostaa siihen, että asiakkaat pysyvät sen asiakkaina. Kanta-asiakkailleen yritys tarjoaa muun muassa isompia lainoja sekä kampanjoita ja etuja, joita ei välttämättä Egen nettisivuilla mainosteta kaikille. Yritys toimii vastuullisena luotonantajana ja pyrkii aina varmistamaan hakijan maksukyvyn niin hyvin kuin pystyy. Egen lainat

Ege tarjoaa vakuudettomia pikalainoja 100 euron - 2800 euron väliltä kaikille luottokelpoisille vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on säännölliset tulot. Egen lainat ovat kertaluontoisia kulutusluottoja, joiden takaisinmaksuaika vaihtelee 2 - 12 kuukauden välillä. Takaisinmaksuaika ei ole kiinteä vaan se vaihtelee lainattavan summan mukaan.

Lainojen todellinen vuosikorko on aina 50 prosenttia. Nostopalkkio Egellä vaihtelee 5,20 eurosta 676,40 euroon ja se määräytyy nostettavan lainasumman mukaan. Nimelliskorkoa Egen lainoissa ei ole. Lainaa voi maksaa takaisin myös nopeammin, yksinkertaisesti maksamalla isompia maksueriä tai sen voi maksaa kokonaan kerralla pois. Lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei koidu asiakkaalle lisäkuluja.

Egen lainaa hakiessa Ege määrittelee hakijalle henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa lainoja voi olla avoimena myös useampia samaan aikaan. Edellytyksenä useampaan saman aikaiseen lainaan on, että asiakkaalla ei ole yhtään erääntynyttä lainaa Egelle. Tällä pyritään estämään vanhojen lainojen kierrättäminen eli vanhan lainan takaisinmaksu uudella lainalla. Henkilökohtaisen luottorajan määrään vaikuttaa hakemuksessa annetut tiedot ja sen pohjalta tehty riskianalyysi.

Koska Egelle on tärkeää pitkäaikaiset asiakkaat, voi alkuperäinen luottoraja nousta hyvän maksukäyttäytymisen myötä. Tämä tarkoittaa, että lainan tai lainojen lyhennykset kannattaa maksaa ajallaan. Tarjolla on myös muita etuja, sekä kampanjoita jotka ovat saatavilla vain kanta-asiakkaille.

Egen lainojen kulut

Egen lainojen kulut ovat selkeästi esillä ja ennen lainan hakemista kulut voi selvittää Egen verkkosivulla olevan laskurin avulla. Laskurista valitaan haluttu lainasumma ja laskuri kertoo kuukausierien määrän, lainan nostopalkkion sekä näyttää selkeän takaisinmaksutaulukon.

Takaisinmaksutaulukosta näkee lainan kaikki kulut sekä maksujen eräpäivät. Egen nettisivuilla löytyy myös erikseen hinnasto, johon on listattu eri lainasummien kaikki kulut.

Kuka voi saada Egeltä lainaa

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja enintään 70-vuotias.
 • Raha-asiat tulee olla hoidettu hyvin.
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.
 • Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
 • Vakuuksia tai takaajia ei hakemiseen tarvita, mutta Ege saattaa pyytää uusilta asiakkailta, suurempia lainasummia hakiessa 3 kuukauden tiliotteita varmistaakseen hakijan tulot.

Lainani hylättiin?

Yleisimmät hylkäysperusteet Egellä ovat maksuhäiriömerkintä, puutteellisilla tai väärillä tiedoilla täytetty hakemus. Myös se, että hakijalla on jo avoin laina yritykselle johtaa hylkäykseen. Myös edellisten lainojen takaisinmaksuongelmat ovat hyökäyksen perusteita. Lainahakemus voidaan myös hylätä Egen oman riskianalyysin perusteella, vaikkei hakijalla maksuhäiriöitä olisikaan. Luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastiedon rekisteristä, sekä henkilötiedot väestörekisteristä.

Lainan hakeminen Egeltä

Hakeminen tehdään kokonaisuudessaan netissä. Hakemusta varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sekä hetken aikaa tietojen täyttämiseen. Jos haet suurta ensilainaa, saattaa yritys pyytää 3 kuukauden tiliotteita varmistuakseen hakijan maksukyvystä. Hakemuksessa kysytään henkilötiedot sekä hakijan talouteen liittyviä kysymyksiä. Lainaa voi hakea vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä.

Kun hakemus on lähetetty, saat alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisen päätöksen saat Egen asiakaspalvelun ollessa auki arkisin kello 9 - 17 välisenä aikana. Viikonloppuna ja arki-iltoina tehdyt hakemukset käsitellään siis heti seuraavana arkipäivänä. Kuinka nopeasti rahat saa tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan pankkitilille kolmen pankkipäivän kuluessa. Joten kaikista nopein vaihtoehto Ege ei ole. Lisämaksusta rahat saa nopeamminkin tilille. Lainapäätöksiä tehdään vain arkisin kello 9 - 17. Jos teet hakemuksen esimerkiksi lauantaina tai arki-iltana, saat alustavan päätöksen heti ja hakemus hyväksytään lopullisesti seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen lainasumma siirtyy maksettavaksi asiakkaan ilmoittamalle tilille. Lisäpalveluna ege tarjoaa nopeaa rahojen siirtoa. Lisäpalvelun nimi on Express ja asiakkaat voivat tilata sen Egen itsepalvelun kautta tai tekstiviestillä. Express - palvelua käytettäessä rahat siirtyvät tilille viimeistään 30 minuutin kuluessa.

Ege pikavippi pähkinänkuoressa

 • Lainan kulut nähtävissä ennen hakemuksen täyttämistä.
 • Selkeä hinnasto.
 • Todellinen vuosikorko aina 50 %.
 • Takaisinmaksuaika 2 - 12 kuukautta.
 • Lainasummat 100 - 2800 euroa väliltä.
 • Laskut sähköpostiin.
 • Rahat tilillä kolmen pankkipäivän kuluessa.
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 9 - 17.
 • Hakeminen mahdollista 24/7.

Ege asiakaspalvelu

Egen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimella tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Yrityksellä on myös käyntiosoite Helsingissä osoitteessa Bulevardi 7. Yrityksen nettisivuilla on lueteltuna yleisimpiä kysyttyjä kysymksiä vastauksineen yrityksen nettisivujen alasivulla "Miten Ege toimii".

Sivustolta löytyy myös lainaehdot sekä tietoa Egen kanta-asiakuudesta. Egen asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 9 - 17 välisenä aikana. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on suljettu. Sähköpostia voi toki lähettää koska vaan, mutta vastaaminen tapahtuu palvelun aukiollessa.