Credit24 tarjoaa uutta entistäkin edullisempaa lainaa

credit24review

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ipfdigital.com
Puhelinnumero:
0800 144 344

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
credit24
credit24
Korkoprosentti
29.97%
Ikäraja
19 vuotta
Takasinmaksu
3 - 36 kk
Lainasummat
50 - 4000 €

Sisällysluettelo

Credit24

Tutustu lainapalveluun credit24

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:öön kuuluva kulutusluottoja myöntävä palvelu. Se tarjoaa joustoluottoja ja pikavippejä 100 euron ja 4000 euron välillä. Credit24 on tunnettu ja luotettu luotontarjoaja Suomessa.

IPF Digital Finland Oy kuuluu osana isompaa kansainvälistä International Personal Finance Plc -konsernia. International Personal Finance Plc –konsernin palveluksessa on noin 7000 työntekijää ja sillä on toimintaa 13 maassa.

Konserni on erittäin vakavarainen, kansainvälinen ja jatkuvasti kasvava yritys. Suomessa IPF Digital Finland Oy on palvellut jo yli 700 000 laina-asiakasta. Se tuotemerkkejä ovat kulutusluotoissa Credit24 tuotemerkki ja Sving tuotemerkki verkkokauppaostosten rahoittamiseen. Yritys mainostaa sen asiakastyytyväisyyden olevan yli 94 prosenttia ja se varsin helppo uskoa. Yritys on tehnyt luoton hakemisen helpoksi ja luottoa voi hakea kokonaan netissä. Jos luotto myönnetään, rahat on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa ja asiakaspalvelu toimii sähköpostilla, kotisivujen chat palvelussa tai puhelimitse.

Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla ensimäinen nosto luottotililtä ilmaiseksi, eli maksat takaisin vain nostamasi summan. Credit24 siis panostaa asiakkaidensa tyytyväisyyteen ja se näkyy asiakastyytyväisyytenä.

Luottoa erilaisiin tarpeisiin

Credit24 laina on joustoluotto. Joustoluotto on laina, jossa voit vapaasti nostaa rahaa omaan pankkiisi tilillesi luotolta oman luottorajasi puitteissa. Maksat korkoa vain nostamastasi osuudesta.

Luottoa on mahdollista saada 100 euroa – 4000 euroa ja takaisinmaksuaikaa nostetulle lainalle on mahdollista saada jopa 36kk. Rahaa voi siirtää omalle pankkitililleen omien tarpeiden mukaan Credit24:n verkkopalvelusta tai Joustolimiitti-mobiilipalvelusta. Joustoluotto sopii parhaiten heille, jotka eivät etukäteen tarkalleen tiedä, miten paljon lopulta tarvitsevat lainaa ja kuinka paljon kerralla tarvitsee nostaa rahaa omalle pankkitilille. Koko joustoluoton määrää ei tarvitse nostaa keralla vaan rahaa voi nostaa vain tarvitsemansa määrän ja jättää loput käyttämättä tai käyttää myöhemmin.

Lainan hakeminen on luonnollisesti ilmaista, eikä avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja vaadita. Lainasta ei siis koidu mitään kuluja ennen kuin rahaa nostaa ensimmäisen kerran. Ensimmäinen rahan nostokerta on lisäksi ilmainen.

Ensimmäisen nostokerran jälkeen peritään normaali hinnaston mukainen nostopalkkio, joka on 6,95 prosenttia nostosummasta. Credit24 ilmoittaa selkeästi kaikki joustoluottoon liittyvät maksut, joten lainan ottamisen yhteydessä ei tule piilokuluja.

Lisäjoustoa luottoon

Credit24 tarjoaa luottoihinsa myös lisäpalveluita. Näihin lisäpalveluihin kuuluvat esimerkiksi Credit24 turva - palvelu, maksuvapaat kuukaudet ja eräpäivän vaihto.

Credit24 turva - lisäpalvelu antaa lisää joustoa luoton maksun aikatauluun. Jos otat luottoon Credit24 turvan voit halutessasi jäädyttää lainan takaisinmaksun jopa kuuden kuukauden ajaksi ilmaiseksi.

Credit24 turvan koukku on se, että jäädytyksen aikana luotto ei kerrytä korkoja tai siitä ei tule lisäkuluja. Ehtona on, että luotosta on jo maksettu vähintään 3 ensimmäistä lyhennyserää ennen kuin luotonmaksun voi jäädyttää.

Tämän lisäksi Credi24 tarjoaa maksuvapaita kuukausia 20 euron hintaan kaikille asiakkailleen. Vaikka ei olisikaan ottanut lainaasi Credit24 turva -palvelua, voit siis tukalassa taloudellisessa tilanteessa ostaa maksuvapaan kuukauden, jolloin sinun ei tarvitse lyhentää lainaa. Myös lainan lyhennyksen eräpäivää voi aina vaihtaa 5 euron hintaan koska vain. Eräpäivän siirtäminen vaikkapa kuun alusta kuun loppuun voi tuoda tarvittavaa joustoa oman talouden hoitoon jos tulee tiukka kuukausi. Joustoluoton hakuvaiheessa sinun tulee antaa haluamasi eräpäivä, mutta voit vaihtaa sitä jälkeenpäin mikäli haluat lisää aikaa lainan takaisinmaksuun.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Hakijalta vaaditaan lisäksi henkilökohtainen suomalaisen operaattorin matkapuhelinliittymä. Jos sinulla on salainen puhelinnumero tai prepaid - liittymä nämäkin kelpaavat, mikäli hakija tunnistautuu luottohakemuksen yhteydessä verkkopankin tunnuksilla.

Hakija voi hakea Joustolimiittejä useamman kerran peräkkäin, mutta niitä voi olla myönnettynä Credit24:ltä vain yksi kerrallaan. Kun Credit24 on vastaanottanut kaikki ensimmäisen lainaerän maksut, voit hakea uutta joustoluottoa sen jälkeen.

Joustoluoton hakeminen Credit24:ltä

Siirry Credit24:n sivuille osoitteessa www.credit24.fi Kirjaudu sisään lainanhakupalveluun joko asiakastunnuksella tai verkkopankkitunnuksilla. Täytä pyydetyt tiedot, kuten matkapuhelinnumero, pankkitilin numero ja henkilötiedot. Valitse itsellesi sopiva laina Joustolimiitti-vaihtoehdoista ja hyväksy lainaehdot. Saat heti alustavan lainapäätöksen ja voit halutessasi aloittaa rahasiirrot välittömästi.

Credit24 ja vastuullisuus

Koska Credit24 on vastuullinen lainan antaja, on sen hyväksynyt Suomen Aluehallintovirasto (AVI). Credit24:llä on lupa AVI:ta myöntää kulutusluottoja Suomessa. Koska Credit24 haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, on asiakkaiden henkilötietojen käsittely todella luotettavaa ja Suomen henkilötietolaki on toiminnan minimivaatimus. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille muuten kuin viranomaisten pyynnöstä. Asiakkaat tunnistetaan luotettavasti verkkopankkitunnuksilla.

Tällä varmistetaan, että lainaa hakeva henkilö on oikea ja laina maksetaan oikealle henkilölle. Tällä myös estetään huijaustapaukset. Asiakkailta tarkistetaan luottotiedot ja maksuhäiriöt useammista rekistereistä. Lisäksi asiakkaan maksukyky arvioidaan, jotta lainan takaisinmaksu varmistetaan ja asiakkaan ylivelkaantumista estetään. Tämä kaikki on osa vastuullista luotonantoa. Kannattaa myös muistaa, että Crdit24 ei pyydä asiakkailtaan pankkitunnuksia sähköpostilla tai puhelimitse vaan kaikki toiminta esimerkiksi pankkitilin ilmoittaminen tapahtuu palvelussa omilla sivuilla.