Credigo tarjoaa vakuudetonta lainaa moneen tarpeeseen

credigoreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@credigo.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
credigo
credigo
Korkoprosentti
20%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
300 - 2000 €

Sisällysluettelo

Credigo

Credigo on osa suomalaista Northmill Oy:tä, joka puolestaan on ruotsalaisen emoyhtiön Northmill AB:n omistuksessa. Se tarjoaa pikalainoja 100 ja 25000 euron väliltä. Credigo on toiminut pohjoismaissa jo vuodesta 2006 ja sillä on pohjoismaissa yli 150 000 asiakasta.

Credigo on nykyaikainen lainapalvelu ja se säästää luontoa lähettämällä laskut oletusarvoisesti sähköpostilla. Halutessaan laskun saa myös paperilla, mutta luonnollisesti tämä maksaa erikseen. Lainan hakeminen Credigolta on turvallista ja helppoa. Lainaa hakiessa tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin varmistutaan, että hakija on todella oikea henkilö. Cridigo noudattaa hyvää luottotapaa ja pyrkii kaikin tavoin siihen, ettei lainan hakija ylivelkaannu. Credigon arvoihin kuuluu, ettei se halua asiakkaan joutuvan velkakierteeseen.

Credigon lainojen kustannukset koostuvat vain pääoman lyhennyksistä ja lainan korosta. Niihin ei ole sisällytetty mitään piilokuluja kuten avausmaksua, tilinhoitomaksuja tai muita lainan käsittelykuluja. Lainan eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Lainan hakemisen yhteydessä voi ensimmäisen eräpäivän siirtää jos valitsee maksuvapaan kuukauden. Tämän ansiosta ensimmäinen maksu on vasta kahden kuukauden kuluttua lainan nostamisesta.

Credigon asiakaspalvelu on auki arkipäivisin 9 – 20 ja lauantaina 10 – 18. Creditgohon voi olla yhteydessä puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina tai sähköpostitse milloin vain. Creditgolta löytyy myös chat asiakaspalvelu. Luonnollisesti viesteihin vastataan vain asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Lainahakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikoina ja laina on mahdollista saada tilille jopa 10 minuutin kuluessa hakemuksesta.

Credigon tausta

Credigo myöntää lainoja 100 ja 2500 euron välillä. Pienimmät 100 – 400 euron lainat ovat yhden kuukauden laina-ajalla ja isommat 500 – 2500 euron lainat myönnetään siten, että laina-aika on yhden ja viiden vuoden väliltä.

Credigo on noussut nopeasti Suomalaisten lainan hakijoiden suosikiksi sen edullisten hintojensa ja selkeiden lainaehtojen ansiosta. Palvelu saapui Suomen markkinoille 2015. Credigon lainoissa pääoman lyhennyksen lisäksi on ainoina kuluina lainan korko. Toisin sanoen laina ei sisällä mitään avausmaksuja, nostopalkkiota tai muita tilinhoitokustannuksia. Asiakkaat ovat myös kiitelleet Credigon asiakaspalvelun toimivuutta.

Rahat tilille 10 minuutissa

Credigo tarjoaa lainaa äkillisiin ja odottamattomiin menoihin. Toki lainaa voi hakea myös ennalta tiedettyihin hankintoihin. Credigo on luotettava ja helppokäyttöinen lainapalvelu. Lainaa haettaessa on tunnistaudittava pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jotta lainanhakijan henkilöllisyys voidaan varmentaa.

Jotta lainaa voi hakea Creditgolta on hakijan oltava vähintään 20 vuotta täyttänyt ja hänen tulee asua vakituisesti suomessa. Lisäksi hakijalla on oltava suomalainen pankkitili ja suomalainen matkapuhelinliittymä. Myös luottotiedot on oltava kunnossa. Credigo on vastuullinen luotonantaja. Credigo tekee jokaiselle hakijalle arvion maksukyvystä ja tarvittaessa ehdottaa pienempää lainaa, jotta hakijan maksukyky ei vaarannu. Laina saatetaan myös evätä kokonaan ja arvioidaan, että lainaa ei pystytä maksamaan takaisin. Credigo pitää lainanhakijan etua aina tärkeimpänä, eikä asiakkaan ylivelkaantumista haluta.

Credigon asiakkaana

Asiakaspalvelun laatu on Creditgolle erittäin tärkeää. Credigon asiakkaista 88,8% on tyytyväisiä ja suosittelisi palvelua ystävälleen, joten voidaan sanoa, että kyseessä on erittäin hyvä lainapalvelu.

Credigon valtteja ovat hyvä asiakaspalvelu ja asiakaspalvelijoiden ammattitaito. Vaikka Credigon asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, yritys pyrkii koko ajan parantamaan asiakaskokemustaan. Credigon asiakaspalvelu on avoinna arkisin sekä lauantaisin. Yhteyttä voi pitää puhelimitse, sähkopostilla sekä Credigon verkkosivuilta löytyvällä chat palvelun kautta. Credigo on aktiivinen myös Facebookissa, joten voit halutessasi olla yhteydessä myös sitä kautta. Sunnuntaisin ja arkipyhinä Credigon asiakaspalvelu on pääsääntöisesti suljettu ja poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan Credigon nettisivuilla sekä Facebookissa.

Credigo ja vastuullisuus

Koska Credigo on vastuullinen lainan antaja, on se luonnollisesti Suomen Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja rekisteröimä lainanantaja. Creditgolla on lupa AVI:ta myöntää kulutusluottoja Suomessa ja toiminnassaan Credigo noudattaa Suomen lakia ja kaikkia rahoitusalaan liittyviä säädöksiä.

Credigon myöntäminen lainojen todellinen vuosikorko ei ylitä eikä Credigo yritä mitenkään kiertää vuonna 2013 voimaan tullutta kulutusluottojen korkokattoa, joka koskee kaikkia alle 2000 euron lainoja. Koska Credigo haluaa olla paras alallaan on sen todellinen vuosikorko aina alle 50,5 prosenttia vaikka laina olisikin yli 2000 euroa.

Credigo pitää hyvää huolta asiakkaidensa yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Credigon lainoissa ei ole piilotettuja kustannuksia vaan lainan hinta on selkeästi nähtävissä suoraan lainaa hakiessa ja näin lainojen vertailu on helppoa.

Koska Credigo haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, on asiakkaiden henkilötietojen käsittely erittäin luotettavaa ja Suomen henkilötietolaki on vain minimivaatimus. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille muuten kuin viranomaisten pyynnöstä.

Asiakkaat tunnistetaan luotettavasti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin varmistetaan, että lainaa hakeva henkilö on oikea ja laina maksetaan oikealle henkilölle. Tällä myös estetään huijaustapaukset. Asiakkailta tarkitetaan luottotiedot ja maksuhäiriöt useammista rekistereistä. Lisäksi asiakkaan maksukyky arvioidaan, jotta lainan takaisinmaksu varmistetaan ja asiakkaan ylivelkaantumista estetään. Tämä kaikki on osa vastuullista luotonantoa.

Kannattaa myös muistaa, että Credigo ei koskaan pyydä asiakkailtaan pankkitunnuksia sähköpostilla tai puhelimitse vaan kaikki toiminta esimerkiksi pankkitilin ilmoittaminen tapahtuu palvelussa omilla sivuilla.