Blue Finance tarjoaa edullisia pikavippejä kaikille yli 18 vuotiaille

bluefinancereview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
Puhelinnumero:
060 0303 060

Aukioloajat:

Arkisin
klo 7 - 23
Viikonloppuna
klo 9 - 15
bluefinance
blue finance
Korkoprosentti
30.6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 44 kk
Lainasummat
100 - 5000 €

Sisällysluettelo

Blue Finance

Blue Finance on suomalaisen Blue Finance Oy omistama ja pyörittämä pikalainoja myöntävä yritys. Blue Finance myöntää 100 - 700 euron suuruisia pikavippejä 12 kuukauden maksuajalla tai vaihtoehtoisesti 2000 euron suuruisen joustoluoton. Lainan saamisen ehtona on myös se että asiakkaalla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Lainaa haetaan helposti ja nopeasti verkossa ja tunnistautumiseen käytetään verkkopankkitunnuksia.

Koroton ja kuluton pikavippi

Blue Finance tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen 100-300 euron suuruisen pikavipin täysin ilman korkoja ja kuluja. Tämän ilmaisen pikavipin maksuaika on 14 vuorokautta. Jos siis maksat ottamasi vipin takaisin kahden viikon sisällä, niin maksat tasan saman summan minkä olet lainannutkin. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, jos palkkapäivään on vielä vähän aikaa ja pienelle lainalle on tarvetta.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Blue Financen pikavippiä voit hakea kätevästi ja nopeasti Blue Financen nettisivujen kautta. Lainapäätöksen saat aina välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja myös rahat maksetaan tilillesi heti jos lainapäätös on positiivinen. Pikavipin lainahakemus on todella nopea täyttää koska sinulta ei vaadita mitään liitteitä lainan saamiseksi. Blue Finance ei myöskään tarkista tietojasi Instantor-palvelun kautta.

Pikavipin takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen pitkä. Pikalainapalveluista ainoastaan Lainasto tarjoaa pikavipilleen yhtä pitkää maksuaikaa. Jos haet esimerkiksi 700 euron suuruisen pikavipin saat maksuaikaa sille yhden vuoden. Takaisinmaksu suoritetaan 6 samansuuruisessa erässä eli maksat vippiäsi takaisin 2 kuukauden välein. Näin ollen joka toinen kuukausi on siis periaatteessa maksuvapaa kuukausi.

Blue Financen Joustoluotto

Pikavipin lisäksi Blue Finance tarjoaa asiakkailleen jopa 2000 euron suuruista joustoluottoa. Joustoluotto on jatkuva luotto ja toimii vähän samaan tapaan kuin luottokortit. Voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa aina kun haluat. Kuluja luotosta muodostuu vasta, kun nostat rahaa tilillesi ja vain siitä osuudesta jonka olet nostanut.

Joustoluottoa haetaan aivan samaan tapaan kuin pikavippiä. Täytät lainahakemuksen Blue Financen nettisivuilla. Pikavipin tapaan myös joustoluotossa saat lainapäätöksen välittömästi. Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja kuukausierä riippuu olemassa olevan luoton summasta. Minimilyhennys on 20 % luoton summasta tai 200 euroa. Jos siis luottosi kokonaismäärä on esim. 1500 euroa, niin lyhennettävää tule kuukaudessa 300 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea Blue Finance pikavippiä tai joustoluottoa, jos täytät alla olevat ehdot:

  • Olet täysi-ikäinen
  • Omaat riittävän takaisinmaksukyvyn
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Blue Financen lainojen kulut
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Nostopalkkio Blue Financen pikavipeissä on 15 % ja lainan nimelliskorko 30 %. Esimerkkinä jos nostat 200 euron pikavipin ja maksat sen takaisin 12kk aikana. Tällöin lainan todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 48,90 %. Takaisinmaksettava summa on tässä tapauksessa yhteensä 275 €. Uutena asikkaana nostat ensimmäisen pikavippisi ilman korkoja ja kuluja. Blue Financen joustoluoton luottoraja on 2000 €. Kuukausikorko on 8 %, nostopalkkio 15 % ja lainan nimelliskorko 96 %. Esimerkkinä jos nostat luottoa tilillesi 2000 euroa ja maksat sen takaisin 12 kuukauden aikana. Tällöin lainan todellinen vuosikorko on 255,40 % ja takaisinmaksettava summa on siis yhteensä 3381,33 €.

Blue Finance kokemuksia

Blue Finance oli aikaisemmin todella suosittu pikavippipalvelu, mutta pikavippien korkokaton jälkeen se katosi lainamarkkinoilta. Blue Finance palasi kuitenkin markkinoille uudelleen ja uudisti tuotteensa. Sen uusina lainatuotteina ovat 100 - 700 euron suuruinen pikavippi jopa vuoden maksuajalla sekä kätevä 2000 euron suuruinen joustoluotto. Uusille asiakkaille Blue Financesta tekee houkuttelevan sen myöntämä 100-300 euron täysin koroton ja kuluton pikavippi. Ilmaisuuden ehtona on 14 päivän takaisinmaksuaika ja tämä kannattaa ottaa huomioon ilmaista vippiä mietittäessä.

Ilmainen pikavippi on oiva apu jos rahatilanne on tiukilla ja palkkapäivään on vielä muutama viikko matkaa. Blue Financen lainojen kulut ovat tarkasteluissa Blue Finances lainojen kulut ovat hieman keskivertoa kalliimmat. Se ei siis ole missään tapauksessa markkinoiden halvin vaihtoehto, mutta palvelun nopeus tekee siitä silti hyvän vaihtoehdon pikavippiä tai joustoluottoa mietittäessä.

Blue Finance maksaa sekä pikavipin että joustoluoton tilillesi minuuteissa.Myös Blue Financen verkkosivut toimivat moitteetta ja näkee että yritys on panostanut käyttäjäystävällisyyteen todella paljon. Blue Financen pikavippi on hyvä vaihtoehto, jos sen tietää pystyvänsä maksamaan nopeasti takaisin. Muuten yrityksen hinnoittelu ei ole halvin.

Joustoluoton osalta markkinoilta löytyy parempia vaihtoehtoja kuin Blue Finance. Esimerkkeinä sekä Ferratum että Suomilimiitti tarjoavat samankaltaista joustoluottoa kuin Blue Finance mutta hinnoiltaan ne ovat huomattavasti edullisempia kuin Blue Finance. Ei Blue Finance kuitenkaan huonoin vaihtoehto ole, joten myös sen lainoja kannattaa harkita.

Blue Finance yrityksenä

Blue Finance Oy on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen tarjoten nykyisiä tuotteitaan 2013 voimaan tulleen lain jälkeen. Se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin, mikä tarkoittaa sitä että sillä on lupa myöntää lainoja kuluttajille. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että Blue Finance noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa.