Bank Norwegian lainaa jopa 60 000€

banknorwegianreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
-
Puhelinnumero:
07532 66 200

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu
banknorwegian
banknorwegian
Korkoprosentti
29.97%
Ikäraja
23 vuotta
Takasinmaksu
3 - 36 kk
Lainasummat
50 - 4000 €

Sisällysluettelo

Bank Norwegian

Tutustu lainapalveluun banknorwegian

Toisin kuin monet muut joustoluottojoja tarjoavat yritykset, Bank Norwegian on ihan perinteinen pankki. Pankki josta saat lainaa, mutta se mikä erottaa Bank Norwegianin muista kulutusluottoja tarjoavista yhtiöistä on se, että sinne voi myös tallettaa rahaa. Se on siis huomattavasti lähempänä perinteisiä pankkeja kuin muut rahoitusyhtiöt Suomessa.

Suomessa Bank Norwegian on melko uusi tulokas aloittaessaan 2015, mutta emomaassaan Norjassa se on toiminut jo vuodesta 2007. Yrityksen toiminta eroaa muista kilpailijoistaa siinä, että se ei ole perustanut tytäryhtiötä Suomeen vaan toimii myös Suomen markkinoilla Norjasta käsin. Bank Norwegian tarjoaa lainoja 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka.

Kuka saa Bank Norwegianilta lainaa?

Bank Norwegianilta voivat lainaa hakea 23 vuotta täyttäneet luottokelpoiset suomalaiset tai vähintään 36 kuukautta Suomessa asuneet. Merkintää maksuhäiriöistä ei saa olla ja kaikkien hakijoiden luottokelpoisuus tarkistetaan vielä kartoituksen avulla. Hakemiseen tarvitaan nettipankkitunnukset, joiden avulla henkilöllisyys tarkistetaan turvallisesti ja luotettavasti, näin väärinkäytöksiä ei ilmene.

Luoton hakujalla tulee olla myls pysyvä osoite Suomessa, jotta lainan saaminen on mahdollista. Lainan hakijalla täytyy myös olla säännölliset tulot ja lainansaantimahdollisuuksia voi parantaa hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa.

Lainojen yhdistely Bank Norwegianilla

Bank Norwegian tarjoaa myös laina vanhojen lainojen yhdistämiseksi yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin säästät useamman korko- ja lainanhoitokulujen maksamisessa. Myös tähän tarkoitukseen Bank Norwegian tarjoaa lainaa 1000 euron ja 50 000 euron välillä.

Myös lainojen yhdistelylainaa hakiessa kannattaa isompia summia hakea yhdessä yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuudet saada laina paranevat huomattavasti.

Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuttaa vanha lainasi uudelleen.

Tämäkään ei maksa hakijalle mitään ja onkin ihme, etteivät suomalaiset käytä enemmän tätä mahdollisuutta kulutusluottojen korkojen kilpailuttamiseen. Asuntolainoja suomalaiset kyllä kilpailuttavat, joten miksi ei kulutusluottoa? Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, niin uuden kuin vanhankin kohdalla, haluathan kuitenkin säästää ja saada kaikista halvimman lainan.

Bank Norwegian: Suomen suosituin pankkilaina 2016

Ei ole ollut kovin suuri yllätys, että Bank Norwegianista on tullut suosittu Suomessa, sillä Bank Norwegian on ollut todella suosittu muissakin pohjoismaissa aiemmin. Hieman kuitenkin on yllättänyt, että sekä pankin lainatuotteet että luottokortti on saavuttanut tälläisen suosion. Näyttää siltä, että suomalaiset ovat toden teolla ottaneet Bank Norwagianin varteen otettavaksi vaihtoehdoksi perinteisille pankeille ja muille kulutusluottoja tarjoaville yrityksille.

Bank Norwegian eroaa muista kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä myös siinä, ettei se tarjoa perinteisiä pikavippejä ollenkaan.

Luoton korot ja kulut

Bank Norwegianin lainojen korko on alkaen vain 8,99 prosenttia ja se voi nousta enintään 22,49 prosenttiin saakka.

Koron suuruus rippuu sinusta ja tulotasoistasi. Yhteishakijan avulla parannat mahdollisuuksia lainan saamiseen ja voit jopa saada luoton pienemmillä kustannuksilla yhteishakijan kanssa. Saat aina Bank Norwegianilta yksilöllisen lainatarjouksen, jossa korko on määritelty riskiprofiilin mukaan.

Voit saada paremman lainatarjouksen hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa, sillä tällä tavoin pankki näkee hakijassa vähäisemmän riskin. Vaikka Bank Norwegianilta on suhteellisen helppoa saada pankkilainaa, on korko kuitenkin armoton pienituloisia kohtaan ja ainakaan minimikorkoon ei valitettavasti usein päästä, jos yrität hakea lainaa yksin pienillä tuloilla.

Pienituloisena kannattaa yrittää korottaa luottoluokitusta hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Tuloistasi riippumatta ihan jokaisen kannattaa hakea lainaa yhdessä puolison tai sukulaisen kanssa jos tällaiseen vain on mahdollisuus.

Luottoluokitukseen vaikuttavat tulojen lisäksi esimerkiksi asumismuoto, vanhat velat (opinto- ja asuntolainat jne.) ja työsuhteen muoto. Esimerkkinä vakituisessa työsuhteessa olevan luottoluokitus on usein paljon parempi kuin osa-aikatyötä tekevän. Korko on kuitenkin paljon parempi kuin pikavipissä, luottotileissä tai monissa kulutusluotoissa, huolimatta siitä millaisen tarjouksen sait. Bank Norwegianin pankkilaina on edullinen joka tapauksessa.

Lainalaskuri

Bank Norwegianilla ei löydy lainalaskuria. Koron vaihteluväli Bank Norwegianlilla on aina 8,99 – 22,49 %. Bank Norwegianin mukaan lainalaskuri olisi yksi työvaihe lisää hakemuksessa ja sen sijaan pankki antaa asiakkaan pelkästään valita lainasumman ja laina-ajan.

Täytyy muistaa, että lainalaskuri voisi kuitenkin vain antaa hakijalle karkean suunnan, millainen korko voisi olla. Siihen vaikuttavat todella monet asiat, kuten haetko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa, antamasi tulotiedot, työtilanne ja muut auki olevat lainat sekä muut taloudelliset tekijät.

Bank Norwegian onkin panostanut siihen, että se antaa lainapäätöksen nopeasti ja se määrittää koron aina henkilökohtaisesti jokaiselle hakijalle.

Hae lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa kannattaa aina. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, tulet nostamaan mahdollisuuksiasi saada juuri sinun ehtojesi mukaista lainaa ja kustannuksissa voidaan samalla päästä jonkin verran alaspäin.

Rinnakkaishakijan hyödyntäminen on monesti kannattavaa ja esimerkiksi aviopuoliso on hyvä valinta rinnakkaishakijalle. Rinnakkaishakija voi kuitenkin olla kuka vaan, esimerkiksi ystävä tai perheen jäsen, joka ei valitettavasti ole yleisessä tietoisuudessa kovinkaan usein.

Kannattaa toki muistaa, että rinnakkaishakija on yhtä lailla vastuussa lainasta kuin päähakijakin, joten luottamus näiden kahden välillä on oltava.