Pikavippiä korottomasti ensilainana

Koroton pikavippi on nimensä mukaisesti laina, joka otetaan nopeaan ja rahamäärältään pieneen lainan tarpeeseen. Koska luottoja myöntäville yrityksille lainojen korot ja erilaiset tilinhoitomaksut ovat sitä varsinaista tuloa, on luonnollista ettei korotonta pikavippiä tarjota kuin uusille asiakkaille ja vain ensimäisellä kerralla.
korotonpikavippi
ege
ege
Korkoprosentti
20%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
300 - 2000 €
credigo
credigo
Korkoprosentti
20%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
300 - 2000 €
vivus
vivus
Korkoprosentti
20%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 12 kk
Lainasummat
300 - 2000 €
ferratum
ferratum
Korkoprosentti
21.94%
Ikäraja
21 vuotta
Takasinmaksu
3 - 54 kk
Lainasummat
1 - 2000 €
limiitti
limiitti
Korkoprosentti
29.6%
Ikäraja
18 vuotta
Takasinmaksu
1 - 36 kk
Lainasummat
100 - 2000 €
credit24
credit24
Korkoprosentti
29.97%
Ikäraja
19 vuotta
Takasinmaksu
3 - 36 kk
Lainasummat
50 - 4000 €
banknorwegian
banknorwegian
Korkoprosentti
29.97%
Ikäraja
23 vuotta
Takasinmaksu
3 - 36 kk
Lainasummat
50 - 4000 €
bluefinance
blue finance
Korkoprosentti
30.6%
Ikäraja
20 vuotta
Takasinmaksu
1 - 44 kk
Lainasummat
100 - 5000 €

Sisällysluettelo

Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on siis tuote, jolla houkutellaan asiakkaita lainoja tarjoaviaen yritysten asiakkaiksi. Tällöin laina-aika on näille korottomille pikavipeille pääsääntöisesti 30 päivää, mutta markkinoilla on toimijoita, jotka tarjoavat korotonta lainaa myös yli 60 päiväksi jos lainan hakee sopivasti heti kuun alussa. Korotonta pikavippiä on mahdollista saada aina 10 eurosta jopa 2000 euroon asti. Markkinoilla on tällä hetkellä kaksi yritystä; Ferratum ja Suomilimiitti, jotka tarjoavat aina 2000 euroon ast korotonta pikavippiä. Vaatimukset korottoman pikavipin saamiseksi ovat pääsääntöisesti löyhemmät kuin perinteisissä lainoissa. Hakijan on kuitenkin täytettävä tietyt vaatimukset lainan saamiseksi. Korottomia pikavippejä tarjoavat yritykset pyrkivät tottakai siihen, että lainan saanut maksaa sen ajoissa takaisin. Hakijalta edellytetään yleensä vähintään 18-vuoden ikää ja Suomen kansalaisuutta. Joissakin tapauksissa ikävaatimus voi olla korkeampikin. Yleensä lainoja myöntävät yritykset myös edellyttävät hakijan asuvan Suomessa pysyvästi. Vaatimuksia on myös, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja että hakija on hoitanut raha-asiansa kunnolla. Lainoja tarjoavat yritykset myös saattavat tarkistaa hakijan niin sanotut positiiviset luottotiedot. Tästä selviää kuinka paljon hakijalla on ennestään velkaa. Tällä pyritään varmistamaan, ettei hakija pääse ylivelkaantumaan ja toisaalta lainayritykset pyrkivät varmistamaan, että laina tulee maksetuksi takaisin. Korottoman pikavipin hakeminen on todella helppoa. Hakiemus täytetään netissä ja allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Lainaa myöntävä yritys tarkistaa hakijan luottotiedot ja pääsääntöisesti laina maksetaan hakijan pankkitilille saman päivän aikana. Nopeimmillaan lainan voi saada omalle tilille jopa 15 minuutissa hakemisesta. Koroton pikavippi, kuten muutkin lainat kannattaa vertailla aina lainavertailun avulla, jotta itselle paras vaihtoehto löytyy. Seuraavassa esitelyssä Suomessa korottomia pikavippejä tarjoavat yritykset.

Ferratum

Tutustu lainapalveluun ferratum

Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen korotonta ja kulutonta pikavippiä 30 vuorokauden maksuajalla. Tämän korottoman ja kuluttoman pikavipin voi saada Ferratumilta jopa 2000 euroon asti. Laina-aika on aina 30 vuorokautta ja jos lainan maksaa takaisin tänä aikana ei korkoa tai muita kuluja tule. Jos lainaa ei maksa takaisin 30 vuorokauden aikana, muuttuu se Ferratumin normaalin hinnaston mukaiseksi lainaksi, jonka todellinen nimellinen vuosikorko on 103,42%.

Ferratum tarjaa myös vanhoille asiakkailleen aika ajoin pikavippejä normaalia hinnastoaan halvemmilla hinnoilla. Ferratumin pikavippiä, tuote nimeltään Ferratum Joustava, voivat hakea 25 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Ferratumilla on tarjolla myös pidempiaikanen lainatuote nimeltään Ferratum Plus. Tätä Ferratum Plus lainaa voivat hakea 25 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Ferratum Plus on kiinteällä 1-3 vuoden laina-ajalla oleva kulutusluotto ja sitä on mahdollista saada 2050-5000 euroa.

Suomilimiitti

Tutustu lainapalveluun suomilimiitti

Tällä hetkellä markkinoiden suurin koroton ja kuluton pikavippi löytyy Suomilimiitiltä. Suomilimiitti tarjoaa jopa 2000 euron ensilainaa, joka on koroton ja kuluton jos koko lainasumman maksaa takaisin nostoa seuraavan kuun loppuun mennessä. Tämä laina on tililuottotyyppinen laina, eli Suomilimiitti myöntää lainan 2000 euron luottorajalla ja kuluja syntyy vasta kun ensinoston jälkeen tekee uusia nostoja. Jos Suomilimiitin muita lainatuotteita vertaillaan, on se hinnoiltaan Suomen lainan tarjoajien keskiarvoa. Korotonta ja kulutonta ensilainaa voi Suomilimiitiltä hakea, jos on täyttänyt 21 vuotta ja on Suomen Kansalainen. Suomilimiitti palvelee joka päivä kello 8-22 välisenä aikana.

Eurolimiitti

Tutustu lainapalveluun eurolimiitti

Eurolimiitti on 2016 avattu lainapalvelu. Se ei tarjoa ollenkaan perinteistä pikavippiä vaan sen ainoa tuote on joustoluotto. Eurolimiitti tarjoaa joustoluottoa 3000 euron nostorajalla. Tämä tarkoittaa, että asiakas voi tarpeensa mukaan nostaa luottoa kunhan luottorajaa on jäljellä. Eurolimiitti perii 15 prosentin nostopalkkion jokaisesta nostosta sekä 5,99 prosentin kuukausikorkoa, joka Suomen joustoluottomarkkinoilla on aivan kilpailukykyinen verrattuna muihin toimijoihin. Eurolimiitillä on lisäksi bonus, jossa ensimmäinen kuukausi on aina koroton. Uusille asiakkaille Eurolimiitti tarjoaa automaattisesti ensimmäisen 10-500 euron noston täysin koroitta ja kuluitta, kunhan sen maksaa takaisin 30 vuorokauden sisällä. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, ettei 15 prosentin nostopalkkiota eikä kuukausikorkoa peritä tältä ajalta. Takaisin tarvitsee maksaa vain sama summa, jonka nosti. Jos lainaa ei maksa takaisin 30 vuorokauden sisällä, alkaa normaali korko juosta toisesta kuukaudesta alkaen. Eurolimiitti tarjoaa lainaa kaikille 21 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Limiitti.fi

Limiitti.fi on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa 100-2000 euron lainoja. Limiitti.fi lainatuote on joustoluotto, eli luottotili jää asiakkaan käyttöön takaisinmaksun jälkeen. Myös Limiitti.fi tarjoaa korotonta ja kulutonta pikavippiä 50-300 euron välillä ja 30 päivän maksuajalla. Kuten muillakin Suomessa toimivilla lainayrityksillä, myös Limiitti.fi tarjoaa korotonta ja kultutonta lainaa vain uusille asiakkaille. Limiitti.fi tarjoaa uusille asiakkaille myös suurempaa aina 2000 euroon asti olevaa joustoluottoa, mutta tämä ei ole korotton tai kuluton. Limiitti.fi hinnat ovat suomalaisittain keskitasoa, se ei ole halvin muittei kalleinkaan. Limiitti.fi ikäräja luotoille on 18 vuotta ja hakijan tulee olla Suomen kansalainen. Vivus

Vivus tarjoaa korotonta ja kulutonta 50-400 euron lainaa uusille asiakkailleen. Kuten muidenkin korottomien ja kuluttomien ensilainojen kanssa, myös Vivuksen myöntämä laina tulee maksaa pois 30 vuorokauden sisällä, jotta siitä ei koituisi muita kuluja hakijalle. Vivuksen tarjoama ensilaina on aina enintään 400 euroa. Kun tämän lainan on maksanut takaisin, voi hakea uutta lainaa aina 2100 euroon asti. Suuremmissa lainoissa Vivus ei ole halvin tarjoajam mutta ei myöskään kallein joten sitä voidaan pitää varteenotettavana vaihtoehtona. Vivus tarjoaa lainaa kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille.

Erilaiset korottomat pikavipit

Yllä esittelemämme lainan tarjoajat poikkeavat tyyliltään hieman toisistaan. Käytännössä ne tarjoavat kahta erityyppistä lainaa. Vivuksella uusiean asiakkaiden koroton ja kuluton ensilaina on oma erilinen tuotteensa kun taas Suomilimiitti, Ferratum, Eurollimiitti ja Limiitti.fi tarjoavat ensilainaa osana muuta tuoteettaan, jossa ensimmäisen noston pystyy tekemään koroitta ja kuluitta. Näissä lainan korottomuuden ja kuluttomuuden ehtona on, että lainan maksaa kokonaisuudessaan pois ensimmäisenä eräpäivänä. Käytännössä kuluttajan näkökulmasta ei ole eroa onko ensilaina oma tuotteensa vai osa toista lainatuotetta. Jos lainan pystyy maksamaan pois ensimmäisenä eräpäivänä toimivat kaikki esitellyt lainat samalla tavalla. Toki jos ensilaina on osa muuta lainaa, jää kuluttajalle tämä laina käytöön jos sitä myöhemmin tarvitsee.

Jos on olemassa riski, ettei lainaa pysty maksamaan kokonaan pois ensimmäisenä eräpäivänä, kannattaa valita joko Ferratumin, Eurolimiitin, Limiitti.fi tai Suomilimiitin lainatarjous, koska näissä ei tarvitse maksaa koko lainaa pois ensimmäisenä eräpäivänä. Jos lainaa ei maksa kokonaan pois jatkuu se automaattisesti joustoluottona. Joustoluottoa voit lyhentää oman maksukykysi puitteissa ja lainapalvelun minimierien mukaisesti. Korkokuluja lainaan syntyy jos sitä ei maksa ensimäiseen eräpäivään mennessä.

Vivuksella laina on aina kiinteä, eli siinä ei maksuaikataulua ole mahdollista muuttaa. Jos et pysty maksamaan lainaa pois annetussa aikataulussa voit neuvotella sille jatkoaikaa, mutta tästä peritään hinnaston mukainen maksu. Pikavippi kannattaa maksaa ajoissa takaisin

Jotta pikavippi on koroton ja kuluton, se pitää maksaa pois annetussa aikataulussa. Eräpäivän jälkeen kulut ja korot alkavat juosta. Varsinaisen pikavipin lisäksi summaa nostavat muistutusmaksut, joista syntyy helposti kymmenen euron lisämaksu. Joustoluotto on tästä syystä helpompi lainatuote. Jos lainaa ei pystykään maksamaan kokonaisuudessaan pois, voi lyhennyksiä tehdä pienemmissä erissä. Esimerkiksi Ferratumin 1000 euron lainassa minimilyhennys on 100 euroa kuukaudessa ja Suomilimiitin 1000 euron lainassa 230 euroa. Lainoja vertaillessa kannattaakin kiinnittää myös tähän huomiota. Kun korottoman pikavipin maksaa takaisin annetussa aikataulussa on jatkossa myös helpompi saada uutta lainaa samalta yritykseltä.